Stagiair (diverse functies)

Solliciteer nu

Stagiair

Fulltime · AMSTERDAM

Ben je derde- of vierdejaars student op zoek naar een stage of afstudeerstage bij een leuk en professioneel bedrijf waar je veel kunt leren?

Gedurende het hele jaar hebben we bij Clarify stage- of afstudeerplekken beschikbaar voor studenten. Bij voorkeur ontvangen we studenten van verschillende scholen en in verschillende functies, zodat deze elkaar ook kunnen aanvullen en versterken. Hieronder vind je de stageplaatsen die we op dit moment beschikbaar hebben. 

JIJ...

We zoeken een creatieve, enthousiaste, leergierige, gezellige en capabele stagiair. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in jouw vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm. Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN. De stages die we aanbieden sluiten aan op verschillende opleidingen. 

Hieronder vind je de stageplaatsen die we het gehele jaar door aanbieden (afhankelijk van beschikbaarheid).

Beschikbare stageplekken 

  • Stage animatie (per sept 2024)

  • Stage UX/UI design (per sept 2024)

  • Stage marketing & sales (per sept 2024)

  • Stage visual consultant (per sept 2024) 

Het stagetraject

Je werkt tenminste de helft (afhankelijk van jouw wensen en de eisen vanuit school) van je stageperiode mee aan echte opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De overige tijd werk je  aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. 

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in een van onze stageplekken? Dan horen we graag van je!

Staat er geen stageplek bij die aansluit bij je opleiding? Maar lijkt het je toch interessant om bij ons bedrijf stage te lopen? Of heb je vragen over de beschikbare stageplaatsen? Laat het ons weten via het volgende e-mailadres: stage@clarify.nl. Let op: solliciteren op onze stages doe je via onderstaande button!