Projectmanager

Solliciteer nu

Projectmanager

Full-time / Part-time · Clarify HQ

Steek jij graag je handen uit de mouwen, weet je het overzicht te bewaken en zelfs als het druk wordt, je oog op de bal te houden? En wil je daarnaast werken aan digitale projecten waarin complexe informatie begrijpelijk wordt gemaakt voor onze klanten? Dan is een rol als projectmanager bij Clarify wat voor jou! Als projectmanager ben je de spil, de verbinder, de schakel, je weet wel die persoon die alles bij elkaar brengt en onder controle houdt. Je managet verwachtingen van het team en de klant en brengt deze twee werelden samen zodat het team gemotiveerd is en de klant blij is met het proces en het eindresultaat. 

Wat betekent dit concreet

 • Je bent dé schakel tussen de opdrachtgever en je team. Het team bestaat o.a. uit: designers, animatoren, consultants, developers en copywriters. Daarnaast kloppen ook externen als stemacteurs, sound designers en freelancers bij jou aan.

 • Je begeleidt jouw creatieve projectteams - een mooie mix van disciplines. Hierbij denk je ook inhoudelijk en creatief mee met de projectteams en begeleid je sessies met opdrachtgever en het team.

 • Uiteraard wil je niet dat een project stopt en je bent dan ook altijd actief aan het kijken naar mogelijkheden voor uitbreiding van lopende projecten en nieuwe business bij bestaande klanten.

 • Overzichten en budgetten, alles strak en in orde. Je droomt ervan en gelukkig maar want je plant meerdere (circa 15) projecten tegelijk en zorgt ervoor dat je binnen de deadline én budget blijft.

Je zult werken voor heel uiteenlopende klanten, zoals...

Wat breng jij mee

 • Je bent onwijs wendbaar. En nee, dat betekent niet dat we verwachten dat je een volleerde yogi bent, maar wel dat je een agile manier van denken hebt. 

 • Je bent niet nieuw op de arbeidsmarkt (2-4 jaar werkervaring) om die reden heb je al ervaring met het leiden van projecten en kan je een goede gesprekspartner zijn voor de klant. 

 • We voelen het enthousiasme bij jou als we zeggen: snel schakelen, budgetten en tijd bewaken, in gesprek zijn met teams en de klant, enthousiasme voor ons werk overbrengen en tegelijkertijd ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Met dit laatste kan je ook goed omgaan, want jij bent de spil in de projecten.

 • Een flinke dosis positiviteit om het team en de klanten mee te nemen, ook als het lijkt dat we even niet op schema liggen of juist om een project nog verder te promoten en mensen aan te zetten om het beste uit zichzelf te halen.

 • Het grootste gedeelte van onze klanten is Nederlands en daarom is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk. 

 • Je hebt affiniteit met werken bij een design agency. 

Wat kun je van ons verwachten

 • We bieden een goed salaris van € 3.070- € 3.800 euro op basis van 40 uur en relevante ervaring (medior schaal). En eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 25 vrije dagen, een diversiteitsdag, opleidingsbudget, pensioenopbouw en een jaarlijkse bureaureis).

 • Een uitdagende functie binnen een jong, energiek en getalenteerd team. 

 • De vrijheid om je rol in te vullen op de manier die het beste bij jou en je interesses past. Als je maar op vrijdagmiddag mee doet met een potje tafeltennis.

 • Een dynamische omgeving, met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 • Een kantoor met heerlijke koffie, op een mooie locatie in de Houthavens van Amsterdam. 

Over Clarify

Bij Clarify geloven we dat duidelijkheid je verder brengt. Wij maken complexe materie van onze klanten begrijpelijk. We werken op het snijvlak van design, consultancy en techniek. Met infographics, explanimations, interactieve tools en visual consultancy. Information design noemen we dat.

Complexiteit is overal. We werken dan ook voor veel verschillende opdrachtgevers – van start-ups tot de overheid en alles wat daartussen zit. Dit doen we al sinds 2003 met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Vanaf 2022 zijn we samen Clarify en hebben we een duidelijke missie: complexe informatie vertalen naar kraakheldere verhalen.

Solliciteer

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en CV via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met  barbara.dijkstra@clarify.nl (dit e-mailadres is niet om te solliciteren.)