Office Manager

Solliciteer nu

Office Manager

Part-time · Clarify HQ

Over de rol

Een warm welkom als de deur open gaat, een heerlijk kopje koffie en een kantoor dat er zo goed uitziet dat eigenlijk niemand naar huis wil. Tegelijkertijd ook een luisterend oor voor je collega’s en zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe office manager.

Wat betekent dit concreet

 • Je bent de rots in de branding. Het reilen en zeilen op kantoor neem jij voor je rekening. Organiseren en regelen worden ook wel jouw tweede en derde naam genoemd. Denk hierbij aan het coördineren van algemene kantoorzaken zoals telefoon, post, e-mails, ontvangst klanten, bestellen van boodschappen en het beheren van voorraden. Daarnaast ben je bezig met het plannen, agenderen en coördineren van afspraken en alles wat daarbij komt kijken;

 • Je zal helpen bij het organiseren en coördineren van (klant)evenementen.

 • Jij bent de contactpersoon voor bijvoorbeeld onze leveranciers en de relaties van het bureau.

 • Zie je dat processen efficiënter kunnen, ga er dan vooral mee aan de slag. Het is daarnaast fijn als je af en toe ook wat administratieve werkzaamheden kan verrichten.

  Je zal samen met de collega office manager een team gaan vormen en werkt verder nauw samen met de 50 collega’s van Clarify. 

Wat breng jij

 • Om jouw gastvrijheid kunnen we niet heen. Jij haalt echt energie uit het ontzorgen van onze collega’s en klanten, je hebt altijd een luisterend oor en zorgt voor die fijne sfeer op kantoor.

 • Snel schakelen is waar jij van houdt en daarbij hoeft niet eens gevraagd te worden of je iets wil doen, jij hebt het al gezien. Deadlines en wat druk, dat maakt eigenlijk alleen maar dat jij nog harder gaat. En oplossingen heb jij altijd paraat.

 • Je kent Office 365 op je duimpje en je weet jezelf daarnaast in woord en geschrift goed uit te drukken in zowel het Nederlands als Engels.

 • Het werken als office manager kent voor jou nog maar weinig geheimen en je kan daarom ook snel zelfstandig aan de slag.

 • Je bent 24 uur per week beschikbaar, bij voorkeur drie hele dagen. 

Wat kan je van ons verwachten

 • We bieden een goed salaris, van € 2350 - € 3360 op basis van relevante ervaring. En eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vrije dagen, opleidingsbudget, pensioenopbouw en een jaarlijkse bureaureis).

 • 50 hele gezellige collega’s, verse koffie en ruimte om de rol in te vullen op de manier die het beste bij jou past.

 • Een dynamische omgeving, met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 • Een kantoor met een heerlijke koffie, op een mooie locatie in de Houthavens van Amsterdam. 

Over Clarify

Bij Clarify geloven we dat duidelijkheid je verder brengt. Wij maken complexe materie van onze klanten begrijpelijk. We werken op het snijvlak van design, consultancy en techniek. Met infographics, explanimations, interactieve tools en visual consultancy. Information design noemen we dat.

Complexiteit is overal. We werken dan ook voor veel verschillende opdrachtgevers – van start-ups tot de overheid en alles wat daartussen zit. Dit doen we al sinds 2003 met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Vanaf 2022 zijn we samen Clarify en hebben we een duidelijke missie: complexe informatie vertalen naar kraakheldere verhalen.

Solliciteer

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en CV via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met chaja.maijer@clarify.nl. (dit e-mailadres is niet om te solliciteren.)