Full Stack Developer

Solliciteer nu

 Full Stack Developer 

Full-time / Part-time · Clarify HQ

Over de rol

In een wereld vol informatie is heldere informatie koning. Met information design maken we complexe materie op een visuele manier begrijpelijk. Hier kan jij als developer aan bijdragen door samen met het team de ontwerpen van de designers tot leven te laten komen en creaties voor onze klanten te creëren. Je denkt actief mee over werkbare concepten, gebruiksvriendelijkheid en geeft vanaf de conceptfase input op wat wel en niet werkt voor interactieve producties. Ook ben jij verantwoordelijk voor de werking en onderhoud van de websites. Dat je dit nog niet helemaal tot in de puntjes beheerst vinden wij alleen maar leuk, wij nemen je namelijk graag mee in de wereld van design, informatie en development.

Wat betekent dit concreet

 • Jij gaat werken aan producten zoals: dashboards & tools, microsites & scrollstories, interactieve datavisualisaties & interactieve merkervaringen.
 • Samen met onze creatieven bedenk jij originele, creatieve en interactieve oplossingen voor onze klanten. Denk hierbij aan het tot leven brengen van micro-animaties tot aan het creëren van websites waarvoor jij samen met je collega’s de interactie van het UX/UI design verzorgt.
 • Jij hebt de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van ontwerpen tot een werkende productie, veelal op basis van web-technologieën.
 • Jij draagt zorg voor de werking en het onderhoud van onze websites. Je houdt o.a. de server veilig, zorgt dat de code pakketten up to date zijn en de website goed draait om zo te zorgen dat de klant haar website tot het maximale kan benutten.
 • Jij brengt de functionele en technische randvoorwaarden voor creatieve producties in kaart en adviseert de teams hierover.
 • Jouw enthousiasme voor nieuwe technologieën zet jij je in voor het bedenken van nieuwe features en werkt deze uit voor onze websites. Hierdoor zorg je dat de performance van deze websites continu verbetert.

Wat breng jij mee?

 • Enthousiasme om te werken aan verschillende projecten voor steeds wisselende klanten, maar wel altijd met een team van Clarify’ers die allemaal een andere discipline beheersen. Een steile leercurve is gegarandeerd!
 • Je kan HTML, CSS en JavaScript dromen (of we helpen je daar te komen)
 • Je wordt er blij van om UX/UI designs tot leven te wekken. Je krijgt er energie van om met behulp van subtiele animaties de UI nóg soepeler te laten werken, of voor nét dat beetje extra verwondering te zorgen.
 • Je hebt ervaring met Git en weet hoe je je code modulair organiseert in incheckt in de repository.
 • Je hebt ervaring met React en Next.js voor websites gebaseerd op een headless CMS.
 • Je kan ook je weg vinden in klassieke Wordpress Sites die met PHP en MySQL zijn gebouwd.
 • Naast het zijn van een (to be) goede coder, ben je analytisch sterk en snap jij de (on)mogelijkheden van techniek. Je kan hier al best een mening over vormen en vindt het dan ook leuk om mee te denken over de inhoud en gebruiksvriendelijkheid van producties.
 • Dit wordt niet jouw eerste keer richting een kantoor en je hebt daarom in ieder geval één tot drie jaar officiële werkervaring. Officieus vinden wij het natuurlijk helemaal top als jij in de afgelopen jaren al eens een website in elkaar hebt geknutseld of gewoon alles digital wil begrijpen.
 • Jouw hoogste doel is uiteraard dat onze klanten blij zijn, daarom mis je geen deadline en ben je zelfs liever iets eerder klaar met je opdracht. Onze klanten zijn je eeuwig dankbaar.
 • We werken veel voor Nederlandse klanten, dus als je de Nederlandse taal beheerst is dat fijn maar geen vereiste. Spreek je alleen Engels, dan is dat ook helemaal goed

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een goed salaris op basis van relevante ervaring en eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vrije dagen, pensioenopbouw en een jaarlijkse bureaureis).
 • De vrijheid om je rol in te vullen op de manier die het beste bij jou en je interesses past. Als je maar op vrijdagmiddag mee doet met een potje tafeltennis
 • Een dynamische omgeving, met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een kantoor met informele sfeer op een mooie locatie in de Houthavens van Amsterdam. 

Over Clarify

Bij Clarify geloven we dat duidelijkheid je verder brengt. Wij maken complexe materie van onze klanten begrijpelijk. We werken op het snijvlak van design, consultancy en techniek. Met infographics, explanimations, interactieve tools en visual consultancy. Information design noemen we dat.

Complexiteit is overal. We werken dan ook voor veel verschillende opdrachtgevers – van start-ups tot de overheid en alles wat daartussen zit. Dit doen we al sinds 2003 met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Vanaf 2022 zijn we samen Clarify en hebben we een duidelijke missie: complexe informatie vertalen naar kraakheldere verhalen.

Solliciteer

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu met jouw CV en motivatie via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met vacature@clarify.nl (dit e-mailadres is niet om te solliciteren).