Freelance creatief

Solliciteer nu

Freelance creatief

Clarify is gespecialiseerd in information design. Dat doen we met de mooiste visuele producties in de vorm van infographics, explanimations en interactieve visualisaties. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers – van overheid tot start-ups en alles wat daartussen zit. Dit doen we al sinds 2003 met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Vanaf 2022 zijn we verder gegaan als één bureau met een duidelijke missie: complexe informatie vertalen naar kraakheldere verhalen.

We hebben door de jaren heen veel talentvolle creatieven om ons heen verzameld. Een rijk netwerk van illustratoren, animatoren, copywriters, projectmanagers, developers, ux desginers, noem maar op. Onze community noemen we dat. We werken vaak en graag samen met de mensen uit onze community. Soms ter versterking van de capaciteit, soms vanwege specifieke skills om toe te voegen in een projectteam. 

Samenwerken?

Om op freelance basis mee te kunnen werken aan onze projecten is het belangrijk dat jouw portfolio heel goed aansluit op dat van ons. Dat wil zeggen, dat je gewend bent te werken in de stijlen waarin wij werken en bekend met de software waar wij mee werken. Dit zodat je zelfstandig kunt werken aan projecten.

Solliciteer

We staan altijd op de uitkijk om onze community te versterken. Wil jij daar deel van uitmaken en meewerken aan onze projecten? Dan horen we graag van je!