Client Manager

Solliciteer nu

Client Manager

Full-time / Part-time · Clarify HQ

Client Manager

Iets begrijpen geeft een goed gevoel. Als je informatie zo brengt dat het meteen duidelijk is en perspectief biedt, creëer je ruimte voor positieve verandering. Dit gunnen wij aan al onze klanten! Jij bent de eerste die hen meeneemt in wat wij daarin voor hen kunnen betekenen en meedenkt hoe zij hun verhaal duidelijker kunnen maken. Die klant heeft ons zelf benaderd.. of jij hebt dat zelf al gedaan omdat je tijdens het lezen van de krant dacht: deze informatie kan duidelijker worden weergegeven!

Jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen en door jouw gerichte vragen heeft de klant het vertrouwen dat je weet waar je het over hebt. Vanuit je rol als sparringpartner zorg je er voor dat de klant krijgt wat hij of zij écht nodig heeft. 

Wat betekent dit concreet

 • Jij bent de eerste die de klant spreekt en voert het gesprek om de uitdaging van de klant helder te krijgen en geeft advies over de te kiezen richting.
 • Samen met de creatieven, consultants en developers maak jij een passend plan van aanpak voor de klant.
 • Je signaleert mogelijkheden om een opdracht groter te maken omdat jij precies weet wat er bij jouw klant speelt.
 • Op moment dat het project binnen is, haak je de projectmanagers aan en blijf jij bij de opdracht betrokken als adviseur voor o.a. bewaking van de scope en zakelijke afspraken.
 • Je daagt het team uit om je klant en Clarify nog verder te laten groeien..

Wat breng jij mee

 • Jij weet hoe je die ui moet pellen. Je weet een goed gesprek te voeren om tot de kern van de vraag te komen. Zo win je het vertrouwen van je gesprekspartner en kom je samen tot grotere hoogte!

 • Je bent niet helemaal nieuw op de arbeidsmarkt en hebt het liefst al wat ervaring in een commerciële rol.
 • Je gaat ondernemend en resultaatgericht te werk, pakt eigenaarschap en voelt je verantwoordelijk voor de klanten van Clarify.
 • Netwerken is zeg maar echt jouw ding! Jij bent actief bezig met het uitbreiden van je netwerk om nieuwe klanten aan ons te binden.
 • Duidelijkheid brengt onze klanten verder en dat begint bij jou. Je weet je advies goed te verwoorden in een plan van aanpak, die er uiteraard – duh je werkt bij een designbureau – superstrak uitzien.  

Wat kan je van ons verwachten

 • We bieden een goed salaris, van 3300-4800 euro op basis van 40 uur en relevante ervaring. En eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vrije dagen, opleidingsbudget, pensioenopbouw en een jaarlijkse bureaureis).

 • De vrijheid om je rol in te vullen op de manier die het beste bij jou en je interesses past. Als je maar op vrijdagmiddag mee doet met een potje tafeltennis.
 • Een dynamische omgeving, met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een kantoor met een heerlijke koffie, op een mooie locatie in de Houthavens van Amsterdam. 

Over Clarify

Bij Clarify geloven we dat duidelijkheid je verder brengt. Wij maken complexe materie van onze klanten begrijpelijk. We werken op het snijvlak van design, consultancy en techniek. Met infographics, explanimations, interactieve tools en visual consultancy. Information design noemen we dat.

Complexiteit is overal. We werken dan ook voor veel verschillende opdrachtgevers – van start-ups tot de overheid en alles wat daartussen zit. Dit doen we al sinds 2003 met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Vanaf 2022 zijn we samen Clarify en hebben we een duidelijke missie: complexe informatie vertalen naar kraakheldere verhalen.

Solliciteer

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie, CV en portfolio via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met nynke.haarsma@clarify.nl. (dit e-mailadres is niet om te solliciteren.)